Candida Cell Wall Suppressor

Candida Cell Wall Suppressor is het enige product dat snel en effectief was bij het afbreken van mijn candida. Voor mij kwam het product pas in beeld toen ik zelf al helemaal van mijn candida af was, maar dat heb ik gedaan door een enorm strikt dieet te volgen. Bovendien was ik maanden erna nog steeds gevoelig voor candida. Nu weet ik waarom en dat is precies waarmee dit product zich onderscheidt van andere.

Wil je meer weten over CCWS
of wil je het bestellen? Neem dan contact met me op!

Dit supplement is het enige supplement dat het harnas dat om de candida heen zit, afbreekt. Dat laagje heet chitine en is hetzelfde soort harnas dat kakkerlakken als schild hebben. We weten allemaal hoe lastig die zijn uit te roeien. Dat harnas zorgt ervoor dat jouw immuunsysteem de candida niet kan afbreken. Een uitstekend werkend harnas dus, maar als je candida hebt, wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Het immuunsysteem kan het niet afbreken. Ook schimmeldodende supplementen of natuurlijke schimmeldoders als knoflook en oregano breken niet de chitine af.

Natural Detox Support

Candida Cell Wall Suppressor

De schimmel blijft sluimeren in je lichaam, terwijl je het met een dieet prima onder controle houdt. Maar op het moment dat je een fout maakt met je dieet, zelfs voor een dag, of misschien heb je gewoon een stressvolle week en een zwak immuunsysteem, dan gaat de schimmel weer woekeren en ben je terug bij af.

Probiotic Support

In het supplement zit een stof dat het harnas afbreekt. Het heet Chitin Synthesis Inhibitor. Als het harnas is afgebroken, kan de candida afsterven en door het lichaam worden verwijderd. De schimmel kan zich dus niet meer beschermen. De Chitin Synthesis Inhibitor wordt het beste opgenomen in vet en verspreid over een paar weken vrij gegeven.

Al gauw zul je merken dat de schimmel aan het afsterven is. Dat moet je vergelijken met afkicken. Hoofdpijn, moe, pukkels, kortom, waarschijnlijk dezelfde klachten als die je had met candida. Dat is een goed teken, je lichaam is aan het helen. Het is dus maar tijdelijk. Je zult je al vrij snel veel beter voelen!

SLUIT
CLOSE